Om Costume Business

Costume Business henvender sig til dig, der enten opererer direkte i modebranchen eller har en særlig interesse i den modebevidste forbruger. Her får du unik viden og operationaliserbare indsigter i den branche, som vi selv har været en del af i mere end sytten år gennem Costume.

Nyheder er ikke nyt

Forandringer, nyheder og fornyelse er en del af normen i modebranchen, og vi serverer derfor ikke blot nyheder for dig. Vi leverer indsigter, der giver værdi.

Dette gør vi ved at sætte din virksomhed i centrum for vores artikler og analyser og ved at besvare, hvordan tendenser og forandringer i branchen, markedet, medier, teknologi eller forbrugeradfærd påvirker dig eller skaber nye muligheder for din virksomhed.

Vi tager mode alvorligt.

Vi kender forbrugerne

Costumes medier og kanaler er et levende mødested for modebevidste kvinder: Dine kunder. Vi kender den modebevidste forbruger og vi ved, hvad der betyder noget i det store og i det små, og hvordan du får deres opmærksomhed.

Det ved vi, fordi vi måler effekten af vores daglige interaktion med dem og har leveret digitale modenyheder til denne målgruppe i mere end et årti – adskillige gange om dagen. Vi tester også dagligt kommercielle budskaber overfor forskellige audiences, og vi samler data op i kvantitative analyser.

Vi tager vores brugere alvorligt.

Vi er erfarne vidensformidlere

Vi forholder os til trends, branchens dynamikker, muligheder og udfordringer på daglig basis. Costume Business er en del af et veletableret mediehus, med alt hvad det indebærer af journalister, et Native Studio, kreativt bureau, Business Intelligence, Marketing, digital kanaloptimering og meget mere. Denne viden ønsker vi at sætte i spil og dele ud af, så den giver mening for dig som modtager af nyhedsbrevet og del af modebranchen.

Vi tager viden alvorligt.

Costume Business blev lanceret i 2019 og udgives af Costume og Benjamin Media, der er en del af Bonnier Publications A/S.

Tilmeld dig Costume Business

Nyhedsbrevet er til dig, der gerne vil have indsigterne til at være et skridt foran og kende nye muligheder.

Vi vil benytte dine informationer til at sende dig nyhedsbrevet fra Costume Business via e-mail med artikler og analyser om modebranchen, samt markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket i bunden af alle e-mails. Læs mere.

Vi vil benytte dine informationer til at sende dig nyhedsbrevet fra Costume Business via e-mail med artikler og analyser om modebranchen, samt markedsføring.

Markedsføringen kan omfatte invitationer, produkter eller tjenester omkring brugeroplevelser, teknologi, insights, forbrugere, karriere, marketing og branding – alt sammen i samarbejde med Costume Business, der udgives af:
Bonnier Publications International AS,
Boks 433, Sentrum
N-0103 Oslo.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket i bunden af alle e-mails.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her: https://www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik

Om Costume Business
Bliv klogere på forandringer
Vi tror på indsigter og muligheder

Vi elsker mode. Men at elske er én ting – at vide noget andet. Modebranchen er i konstant forandring, hvad end det gælder teknologi, medier, forbrugeradfærd, CSR eller globale og kulturelle muligheder og udfordringer. Kompleksiteten er høj, og det bliver sværere og sværere at navigere i – men vigtigere end nogensinde at handle velbegrundet med de rette indsigter.

Vi tror på uendelige muligheder for den, som besidder den rigtige viden og indsigterne til at forme modebranchen og sin egen fremtid.

På Costume Business tager vi mode alvorligt.

Om Costume Business
Alt tekst
Foto: Sarah Stenfeldt