Tilmeld dig Costume Business nyhedsbrevet

Nyhedsbrevet er til dig, der gerne vil have indsigterne til at være et skridt foran og kende nye muligheder.

  • Bliv klogere på, hvad forandringer i modebranchen betyder for din virksomhed
  • Lær, hvordan du kan udnytte teknologiske muligheder og data
  • Få unikt indblik i den modebevidste forbrugers digitale adfærd
  • Vær den første i din virksomhed, der kender til nye muligheder
  • Skriv dig op før dine konkurrenter

 

Vi vil benytte dine informationer til at sende dig nyhedsbrevet fra Costume Business via e-mail med artikler og analyser om modebranchen, samt markedsføring. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket i bunden af alle e-mails. Læs mere.

Vi vil benytte dine informationer til at sende dig nyhedsbrevet fra Costume Business via e-mail med artikler og analyser om modebranchen, samt markedsføring.

Markedsføringen kan omfatte invitationer, produkter eller tjenester omkring brugeroplevelser, teknologi, insights, forbrugere, karriere, marketing og branding – alt sammen i samarbejde med Costume Business, der udgives af:
Bonnier Publications International AS,
Boks 433, Sentrum
N-0103 Oslo.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld-linket i bunden af alle e-mails.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her: https://www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik

Om Costume Business
Bliv klogere på forandringer
Vi tror på indsigter og muligheder

Vi elsker mode. Men at elske er én ting – at vide noget andet. Modebranchen er i konstant forandring, hvad end det gælder teknologi, medier, forbrugeradfærd, CSR eller globale og kulturelle muligheder og udfordringer. Kompleksiteten er høj, og det bliver sværere og sværere at navigere i – men vigtigere end nogensinde at handle velbegrundet med de rette indsigter.

Vi tror på uendelige muligheder for den, som besidder den rigtige viden og indsigterne til at forme modebranchen og sin egen fremtid.

På Costume Business tager vi mode alvorligt.

Om Costume Business
Alt tekst
Foto: Sarah Stenfeldt